Mainos
Mainos

Soini: "Totta kai meillä on kompromissihalua"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin mukaan tämän päivän neuvottelujen tavoitteena on sopia, että perussuomalaiset ovat seuraavassa hallituksessa.

Soinin mukaan muut puolueet käyvät sitten omat neuvottelunsa. Keskustan ja perussuomalaisten neuvotteluille on varattu koko päivä.

Kysymykseen siitä, olisiko perussuomalaisille kokoomus vai SDP mieluisampi hallituskumppani, Soini kiemurtelee irti.

– Tuohon en vastaa, vaikka siihen saattaisi vastaus ollakin, Soini sanailee.

Soinin mukaan kaikki Sipilän kysymyksissä esittämät elementit ovat neuvotteluissa pöydällä. Soinin mukaan he ovat valmiita joustamaan siinä, missä muutkin.

Me teemme tämän omalla tavallamme, kuten olemme aina olemme tehneet. Totta kai meillä on kompromissihalua, kaikilla sitä on. Perussuomalaiset eivät voi kuitenkaan olla erityistapaus, jolta sitä vaaditaan enemmän kuin muilta.

Soinin mukaan perussuomalaiset ovat valmiita neuvottelemaan pitkälle yöhön, jos tarve vaatiin. Kuten Sipiläkin, Soini odottaa, että illalla olisi jotain uutta kerrottavaa.

– Tämä ei ole uskon asia, mutta toivon siihen. Olen valmis työskentelemään 8-23 tuntia, joskus voi mennä 24 tuntiakin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme