Mainos
Mainos

Soini vaatii parempaa lähiöpolitiikkaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja kansanedustaja Timo Soini sanoo vanhojen puolueiden laiminlyöneen todellisen kansallisen tasa-arvopolitiikan eli lähiöpalveluiden turvaamisen.

- Julkinen keskustelu pyörii lähinnä ideaparkkien ja kaupunkien keskustojen ympärillä, vaikka merkittävä osa ihmisistä asuu lähiöissä, Soini sanoi Kontufestareilla Helsingin Kontulassa.

Pääkaupunkiseudulla ja radanvarsikunnissa on hänen mielestään monia alueita, jotka vaatisivat kunnostamista asukkaiden viihtyvyyden ja asuinympäristön parantamisen takia.

Hallitus ei ole kuitenkaan antanut kuin murusia korjausmäärärahoja kaipaaville asunto-osakeyhtiöille ja kaupungin omistamille asukaskiinteistöille, Soini huomautti.

Pelkästään lähiöiden rakennusten julkisivujen korjauksella pystytään hänen mukaansa alentamaan talojen energiankulutusta kymmeniä prosentteja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme