Mainos
Mainos

Soini: Venäjä on suurvaltana potentiaalinen uhka

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Timo Soinin mukaan Venäjä ei tällä hetkellä ole uhka Suomelle, vaikka maa uusiikin aseistustaan isoilla summilla.

- Venäjä on suurvalta, ja potentiaalisesti suurvallat voivat olla uhkia. Venäjä uusii aseistustaan myös sen takia, että he ovat siihen pidemmän aikaa satsanneet vähemmän. Tätä Suomen tarvitsee aina osaltaan seurata, niin kuin kaikkien maiden varustautumista.

Soini on erittäin huolestunut Puolustusvoimien leikkauksista

- Leikkaukset ovat olleet liian suuria ja pelkään, että se vaikuttaa Puolustusvoimien suorituskykyyn. Tämä on huono linja.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikan päätavoite on tietysti se, että ulkopolitiikan muilla keinoilla päästään niin pitkälle, ettei koskaan jouduta sotatilanteeseen, Soini muistuttaa.

- Puolustusvoimat ovat kuin henkivakuutus - toivotaan ettei sitä koskaan tarvita.

Soini ei kannata Suomen Nato-jäsenyyttä.

Katso perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Timo Soinin haastattelu: (Huomenta Suomi 14.12.2011)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot