Mainos
Mainos

Soinin neuvonantaja kiistää tietoisen yhteyden moottoripyöräjengiin

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin neuvonantaja kertoo, ettei tiennyt yhtiökumppaninsa yhteyksistä moottoripyöräjengi Cannonballiin.

Iltalehti kertoi tänään, että Oskari Juurikkala istui lokakuuhun asti Cannonball-ammuskelusta tuomitun Juha-Pekka Larssonin yrityksen hallituksessa.

Juurikkala kertoi tiedotteessa, että kuuli Larssonin jengiyhteyksistä ensimmäistä kertaa Iltalehdestä.

Larsson on aiemmin työskennellyt ja menestynyt mainosalalla AD:nä. Juurikkala työskenteli Larssonin firmassa vuonna 2008. Hän kertoo tutustuneensa mieheen ystävänsä kautta.

Juurikkala kertoo, ettei osallistunut yhteenkään hallituksen kokoukseen eikä ollut yhteydessä Larssoniin. Hän sai tietää tänä vuonna, että hän on paperilla hallituksen jäsenenä.

– En onnistunut saamaan yhteyttä Larssoniin. Sen seurauksena tein Patentti- ja rekisterihallitukseen ilmoituksen, etten ole hallituksen jäsen.

Iltalehden mukaan Juurikkala jätti yrityksen vain pari päivää sen jälkeen, kun ammuskeluoikeudenkäynti alkoi lokakuussa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme