Mainos
Mainos

Soinin presidenttiehdokkuuttaa saataneen odottaa

Timo Soinin mahdollinen presidenttiehdokkuus puhuttaa epäilemättä Tampereelle kokoontuvaa puolueväkeä, mutta ilmoitusta ehdokkaaksi lähdöstä tuskin kuullaan vielä. Todennäköisesti puolue nuijii tällä erää vasta muodollisen päätöksen vaaleihin lähtemisestä, ja virallinen ehdokkaan nimeäminen saa odottaa syksyyn saakka.

Soini on sanonut, että ehdokas pitää näin isolla puolueella ilman muuta olla, ja ehdokkaaksi on vaikea kuvitella ketään muuta kuin hänet itsensä. Toisaalta Soini on saanut hämmästyttävänkin huonoja, 4–8 prosentin kannatuslukuja kevään aikana julkistetuissa gallupeissa, joiden kirkas ykkönen on kokoomuksen Sauli Niinistö.

Yksi asia puoluekokouksen ohjelmassa on ennalta varmaa: uunituore kuuden puolueen hallitusohjelma saa kylmää kyytiä lauantaina puoluekokouksen avauksessa, jossa Soini pitää linjapuheen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme