Mainos
Mainos

Soininvaara arvostelee ministerinsalkun jakoa

Osmo Soininvaaran mukaan ministereitä vaihtuu liaan tiuhaan. Hän arvostelee järjestelmää, jossa vaihdoksia tehdään kesken vaalikauden.

Ministerinsalkun jakamisesta kahden puolueen kesken ei pitäisi tehdä käytäntöä, sanoo peruspalveluministeri Osmo Soininvaara.

-Eihän peruspalveluministerin tontti ainoa ole, jossa ministereitä on vaihtunut tiuhaan. Liikenneministeriössä tästä näyttää tulleen tapa, Soininvaara sanoo Helsingin Sanomissa.

Peruspalveluministerin salkku on jaettu vihreiden ja ruotsalaisen kansanpuolueen kanssa siten, että se on kaksi vuotta kummallakin. Soininvaarasta tuli ministeri, kun Eva Biaudet jätti paikkansa.

Soininvaara päättää kaksivuotisen ministerinpestinsä ensi perjantaina. Sen jälkeen häntä odottaa työ puoluejohtajana. Ministeri sanoi Helsingin Sanomille myös harmittelevansa kesken jääneitä projektejaan - esimerkiksi terveydenhuollon valtionosuuskriteereiden uudistaminen oli yksi niistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme