Mainos
Mainos

Sonkajärven kuolonkolari: Poliisi etsii kuorma-auton takana ajanutta henkilö- tai pakettiautoa

Iisalmen poliisi pyytää havaintoja eilen tapahtuneeseen Sonkajärven kuolonkolariin liittyen.

Poliisin alustavien tutkimusten mukaan kolarin toisena osapuolena olleen kuorma-auton takana on mahdollisesti ajanut henkilö- tai pakettiauto hieman ennen törmäystä. Ajoneuvon kuljettajaa pyydetään ottamaan yhteyttä Iisalmen poliisin palvelupäivystyksen numeroon 0295 415 250. Kuorma-auto oli matkalla Kajaanin suuntaan.

Kolari sattui eilen kello 10.10 aikaan Sonkajärven Kajaanintiellä. Poliisin tutkimusten mukaan vuonna 1981 syntyneen kuopiolaismiehen kuljettama henkilöauto ajautui suoralla tieosuudella vastaan tulleen kuorma-auton ajokaistalle, joutuen nokkakolariin. Törmäyksen voimasta henkilöauto syttyi tuleen ja sen kuljettaja sai välittömästi surmansa.

Kuorma-auto vaurioitui erittäin pahoin ja sen kuljettaja toimitettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan hoidettavaksi. Alustavien tietojen mukaan hän loukkaantui kolarissa lievästi. Kajaanintie oli onnettomuuden vuoksi poikki useita tunteja, ja muu liikenne ohjattiin kiertotien kautta.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme