Mainos
Mainos

Sopupeleistä miljoonien lasku

Miesten huippupesäpalloilussa loppukesällä 1998 paljastunut sopupelisotku ei ainoastaan vahingoittanut kansallispelin mainetta. Se oli myös kallis takaisku lajille. Sopupelikeikka on maksanut pesäpalloilulle kymmenen miljoonaa markkaa ja paperia asian tiimoilta on koossa kaksi olympiastadionin korkuista kasaa, sanoi Suomen pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Markku Pullinen tänään Kuopiossa.

Sponsorit vierastivat viime kaudella kansallispeliä, eikä mediajulkisuuskaan ollut entisenlaista. Nyt tilanne näyttää Pullisen mukaan paremmalta. Televisio ja radio ovat mukana, ja yritykset ovat palaamassa lajiin, Pullinen ilmoitti tyytyväisenä. Pahimmillaan sopupeleihin sotkeutuneita henkilöitä arvioitiin olevan 500. Pullisen mukaan sotku on nyt saamassa oikeat mittasuhteet. Jos syytteitä nostetaan, niitä saa parikymmentä pesäpalloilijaa, Pullinen totesi.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme