Mainos
Mainos

Sorsakosken viimeinen levy julkaistaan

Topi Sorsakosken oli tarkoitus julkaista syksyllä uutta musiikkia, eikä hänen kuolemansa muuta levyn julkaisemisen aikataulua.

Manageri Juhani Mansikkamäki vahvistaa, että Tummansininen sävel tulee kauppoihin 26. lokakuuta.

– Ymmärtääkseni albumi on saatettu kohtalaisen valmiiksi ja siitä on päätös, että se julkaistaan. Sorsakoski lauloi sairaalajaksojen välissä hiljalleen albumia valmiiksi, kappale kerrallaan, ja tietääkseni lähes valmis levy on olemassa, kertoo muusikko ja Sorsakosken ystävä Arto Pajukallio.

Samoilla linjoilla on Sorsakosken kitaristi, muusikko Tero Kaario.

– Viimeisimpien tietojen mukaan aikataulun mukaisesti, lokakuun lopulla, tulee pitkäsoitto ulos. Sitä en tiedä vielä, onko levy ihan täyspitkä, mutta kyllä sieltä julkaisu varmasti tulee. Single tulee jo aikaisemmin, kuukauden sisällä.

Kaario kuvailee Sorsakoskea hienoksi persoonaksi. Kaarion suosikkikappale Sorsakosken tuotannosta on Tie jatkuu äärettömiin.

Pajukallio kuvailee Sorsakoskea innostuneeksi, tiukaksi kitaristiksi, joka esitti myös laulaja-artistina suuria tulkintoja.

– Hänellä on valtavan paljon hittejä, mutta itseäni puhuttelee ehkä eniten hänen ensimmäinen itse laulamansa kappale Tää koskista on vain, Pajukallio kertoo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme