Mainos
Mainos

Sorsakosken yritys teki hyvän liikevoiton

Topi Sorsakosken manageri Juhani Mansikkamäki kertoo MTV3 Uutisille tietävänsä kaiken Sorsakosken raha-asioista, mutta ei halua vielä kommentoida summia julkisuudessa.

– Ystäväni Topi menehtyi vasta eilen, joten vielä on liian aikaista kommentoida mitään omaisuuteen liittyvää. Aika on mennyt nyt surusta toipumiseen ja Topin perheen tukemiseen. Raha-asioiden kommentoimisen aika tulee myöhemmin, Mansikkamäki kertoo.

Se kuitenkin tiedetään, että Sorsakoskella oli hulppea hirsitalo Ähtärissä, jossa mies asui vakituisesti – managerin mukaan kesäasuntoa Sorsakoski ei tämän lisäksi tarvinnut. Ähtärin talon lisäksi Sorsakoskella on Floridassa Fort Lauderdalessa kakkosasunto, joka on managerin mukaan Sorsakosken yrityksen sijoitusasunto.

Eilen menehtynyt Topi Sorsakoski omisti yksin yrityksensä Topi Sorsakoski Oy:n. Sorsakoski toimi yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Yhtiön uusin tilinpäätös on ajalta 01.10.2009 - 30.09.2010. Sen mukaan firman liikevaihto oli 495 758 euroa, jolla se teki liikevoittoa 103 183 euroa.

Lue lisää viihdeuutisten sivuilta:

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme