Mainos
Mainos

Sosiaalipäivystys puuttuu 74 kunnasta

Sosiaali- ja terveysministeriön tavoitteena on saada sosiaalipäivystys kaikkiin kuntiin ensi vuoden alkuun mennessä.

Sosiaalipäivystys puuttuu vielä 74 kunnasta. Yli puolet näistä kunnista on Varsinais-Suomessa.

Suurimmassa osassa kunnista sosiaalipäivystys on järjestetty asianmukaisesti, niin että sosiaaliviranomaisiin saa yhteyden myös ympäri vuorokauden.

Sosiaali- ja terveysministeriön tavoitteena on, että sosiaalipäivystys olisi järjestetty kaikissa kunnissa ensi vuoden alkuun mennessä. Lääninhallitukset patistavat päivystyksen laiminlyöneitä kuntia asian korjaamiseksi.

Niissä kunnissa, joissa päivystys on järjestetty, kokemukset ovat hyviä. Päivystys voidaan järjestää esimerkiksi kriisikeskusten, turvakotien tai poliisilaitoksen yhteyteen. Päivystäjä voi olla myös kotonaan puhelimen päässä. Kyseessä voi olla myös usean kunnan yhteinen päivystysrinki.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot