Mainos
Mainos

Sotiemme veteraanit -keräys avattiin

Valtakunnallisesti lista- ja lipaskeräys käynnistyy viikonloppuna.

Sotiemme veteraanit -keräys avattiin tänään Helsingissä Kolmen sepän patsaalla. Aiemmasta poiketen tämän kevään keräystuoton käytöstä ei enää päätetä valtakunnallisella tasolla, vaan keräystuotot voidaan jakaa maakunnissa apua tarvitseville. Esimerkiksi avajaistilaisuuden lipaskeräys suoritetaan Helsingin seudun sotiemme veteraanien hyväksi.

Valtakunnallisesti lista- ja lipaskeräys käynnistyy viikonloppuna. Varoja keräävät muiden muassa varusmiehet, partiolaiset ja reserviläiset. Keräykseen voi osallistua myös soittamalla valtakunnalliseen keräysnumeroon 060012060 (10,10 euroa + pvm) tai ilmoittautumalla lahjoittajaksi internetissä osoitteessa www.sotiemmeveteraanit.fi.

Veteraanikeräyksen tuotto käytetään pienituloisimpien veteraanien ja sotaleskien arjen tarpeisiin. Tavoitteena on, että veteraanit pystyvät asumaan mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Tukea he tarvitsevat lääkkeisiin ja erilaisiin apuvälineisiin kuten kuulolaitteisiin ja rollaattoreihin.

Keräyksessä ovat mukana Suomen Sotaveteraaniliitto, Rintamaveteraaniliitto, Rintamanaisten Liitto sekä Kaatuneitten Omaisten Liitto. Järjestöt ovat nyt ensimmäistä kertaa yhdistäneet keräyksensä yhteisen nimen alle.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 09.03.2006)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme