Mainos
Mainos

SPR:n avaa jouluksi tsunamipuhelimen

Suomen Punainen Risti varautuu Aasian tsunamikatastrofin vuosipäivään avaamalla joulupäivänä auttavan puhelimen, jossa voi keskustella kriisi- ja traumapsykologian asiantuntijoiden kanssa.

SPR:n psykologit päivystävät joulun aikaan auttavassa puhelimessa. Puhelin on tarkoitettu niille, joita Aasian tsunamikatastrofi kosketti henkilökohtaisesti. Numeroon 020 366266 voi soittaa joulupäivänä alkaen kello 18. Numero on käytössä kaksi vuorokautta.

- Tsunamionnettomuuden vuosipäivän lähestyessä tapahtumat palaavat usein mieleen ja aiheuttavat reaktioita, jotka ovat usein samantyyppisiä kuin vuosi sitten koetut. Reaktiot ovat mielen terve tapa käsitellä meihin syvästi vaikuttavia kokemuksia. Mikäli tuntemukset ovat kovin tuskallisia ja voimakkaita, on syytä ottaa yhteyttä kriisi- ja traumapsykologian asiantuntijoihin, kertoo Salli Saari Suomen Punaisen Ristin psykologien valmiusryhmästä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme