Mainos
Mainos

SPR:n terveysasemat Albaniaan viikonloppuna

Suomen Punainen risti lähettää lisää apua Kosovon pakolaisille. Tänään Albaniaan on lähtenyt yhden terveysaseman tarvikkeet sekä terveydenhuoltohenkilöstön pääjoukko. Toinen terveysasema toimitetaan Albaniaan huomenna.

Suomen Punainen Risti lähettää viikonloppuna Albaniaan kaksi terveysasemaa. Mukana menee myös asemien henkilökunta, johon kuuluu 15 ihmistä. Ensimmäiseen erään kuuluu mm. varastohalli, telttoja ja terveysasema. Ne on lähetetty Albaniaan tänään. Samalla paikan päälle lensi kolme työntekijää. Loput erät lennätetään huomenna.

Toinen SPR:n sairaaloista sijoitetaan Albanian ja Kosovon rajalle Kukesiin. Toisen sijoituspaikkaa vielä selvitellään. Kukesin alueella on 20 000 asukasta, mutta nyt sinne on saapunut lähes 300 000 pakolaista. Heistä 25 000 asuu perhemajoituksessa. Hieman yli puolet pakolaisista on naisia ja lapsia.
(MTV3-STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme