Mainos
Mainos

SS: Yrittäjä teki huippukaupat — kelvoton palloiluhalli olikin kunnossa

Juankoskelainen yrittäjä teki hyvät kaupat ostaessaan käyttökelvottomana myydyn palloiluhallin 20 eurolla. Juankosken kaupungin yrittäjä Jarmo Heiskaselle myyty halli on nimittäin täysin käyttökunnossa.

Savon Sanomien mukaan nyt tehty kuntoarvio poikkeaa suuresti Juankosken kaupungin vuonna 2008 teettämästä arviosta.

Vuonna 2008 kaupunki asetti hallin käyttökieltoon. Sen kantavissa rakenteissa oli lehden mukaan havaittu "merkittäviä laho- ja halkeamavaurioita" ja lisäksi suoranainen sortumavaara. Arvioitiin, että hallin korjaaminen tulisi lähes yhtä kalliiksi kuin uuden hallin rakentaminen.

Nyt hallin halvalla ostanut Heiskanen kertoo, että käyttökiellosta ei ollut olemassa rakennustarkastajan tai pelastusviranomaisen päätöstä.

- Kaupunki on tehnyt omat päätöksensä väärällä laskentamallilla, hän väittää lehdessä.

Juankosken rakennustarkastaja Heikki Kekäläinen vahvistaa, että viranomaiselle hallin käyttö sopii toistaiseksi. Halliin pitää kuitenkin tehdä kesällä korjauksia.

Kaupunki puolustaa käyttökieltoaan sanomalla, että he toimivat aikoinaan toisen tiedon varassa. Hallin käyttökielto koskee nyt vain kaupunkia itseään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme