Mainos
Mainos

Stakes: Koululaisten masentuneisuus lisääntyy

Koululaisten masentuneisuus on yleistynyt joka neljännessä Suomen seutukunnista ja koululaisten tupakointikin on lisääntynyt noin kolmasosassa seutukuntia.

Yli puolessa Suomen seutukuntia koululaiset arvioivat työmääränsä lisääntyneen kahden vuoden takaisesta. Samaan aikaan yhä useammalla paikkakunnalla koululaiset kokevat, etteivät he saa vanhemmiltaan tai koulusta tukea näihin vaikeuksiin. Posiviivista on se, ettei koulukiusaaminen ole kasvanut. Tiedot perustuvat Stakesin valtakunnalliseen kouluterveyskyselyyn vuosilta 2000-2001.

Nyt julkistetut tiedot mittaavat 14-18-vuotiaiden nuorten koulukokemuksia, terveyttä ja terveystottumuksia kuntien ja koulujen käyttöön. Vertailuaineistona ovat kahden vuoden takaiset tiedot.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot