Mainos
Mainos

Stakesin projekti tukee kuntapalveluiden kehittämistä

Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Stakes käynnistää kunnille erityisen palveluprojektin, jonka tarkoituksena on saada kunnat kehittämään palveluitaan entistä asiakaslähtöisemmäksi. Kunnille tarjotaan projektissa maksullisia asiantuntija- ja konsultointipalveluita. Asiakkaita toivotaan mm. terveyskeskuksista, vanhustenhuollosta ja kuntayhtymistä.

Projektin kautta kunnat pääsevät myös paremmin hyödyntämään Stakesin tietovarantoja. Projekti perustuu vastavuoroisuuteen, joten kunnilta odotetaan toivomuksia siitä, minkä tyyppisiä palveluja ne haluavat Stakesilta. (STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot