Mainos
Mainos

Stakesin tehokkuutta tutkitaan

Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen Stakesin toiminnan tehokkuudesta on tekeillä selvitys.

Turun Sanomille ja Aamulehdelle antamassaan haastattelussa peruspalveluministeri Osmo Soininvaara kertoo haluavansa selvittää, millainen rooli Stakesilla on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan sisäisessä työnjaossa.

Selvitystä tekevä Kansanterveyslaitoksen pääjohtaja Jussi Huttunen aloitti työnsä toukokuun puolivälissä. Huttusen tehtävänä on tutkia, käytetäänkö Stakesin tuottamaa tietoa riittävästi hyväksi hallinnonalan päätöksissä. Samalla mietitään, miten Stakesin toimintaa voitaisiin kehittää niin, että se palvelisi paremmin sairaaloita, terveydenhoitoa ja sosiaalihuoltoa.

Soininvaaran mukaan sysäys selvitykseen ei lähtenyt tyytymättömyydestä Stakesin toimintaan. Huttunen luonnehtii selvitystyötään eräänlaiseksi välitilinpäätökseksi kymmenisen vuotta toimineen keskuksen toiminnasta.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot