Mainos
Mainos

STHL: Lisää palkkaa terveydenhoitajille

Terveydenhoitajaliitto STHL:n liittovaltuusto vaatii kunnan palkkalistoilla työskentelevien terveydenhoitajien palkkojen korotusta.

STHL haluaa korottaa peruspalkkoja samalle tasolle yleisillä työmarkkinoilla työskentelevien hoitajien kanssa.

Kuntasektorin terveydenhoitajien palkkaus on 10 prosenttia jäljessä yleisillä työmarkkinoilla työskentelevien palkkauksesta. Markkamääräisesti 10 prosentin tasokorotus ei ole mahdotonta toteuttaa, liittovaltuusto toteaa tuoreessa kannanotossaan.

STHL vetoaa myös Tilastokeskuksen tutkimukseen, jonka mukaan terveydenhoitajat ovat ainoa hoitoalan ryhmä, joka ansaitsee kunta-alalla selvästi vähemmän kuin valtion tai yksityisen työnantajan palkkalistoilla työskentelevät.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot