Mainos
Mainos

STM ei puutu Alkon aukioloaikoihin

Sosiaali- ja terveysministeriössä ei ole valmisteltu eikä valmistella puuttumista Alkon myymälöiden aukioloaikoihin, kerrotaan ministeriön julkaisemassa tiedotteessa.

Sosiaali- ja terveysministeriö ei aio puuttua viinakauppojen aukioloon. Ministeriö on lähettänyt julkisuuteen lyhyen tiedotteen, jonka mukaan "peruspalveluministeri Liisa Hyssälä haluaa oikaista julkisuudessa liikkuneet väärät tiedot ja arvailut ministeriön puuttumisesta Alkon aukioloaikoihin."

STM:n tiedotteessa todetaan ykskantaan, että "sosiaali- ja terveysministeriössä ei ole valmisteltu eikä valmistella puuttumista Alkon myymälöiden aukioloaikoihin".

Sosiaali- ja terveysministeriön alkoholiasioista vastaava hallitusneuvos Ismo Tuominen arvioi menneellä viikolla, että aukiolokysymys nousee esille viimeistään keväällä, kun STM päivittää Alkon omistajastrategiansa. Kyse olisi kunnallisella tasolla yhdessä Alkon kanssa tehtävistä päätöksistä viinahaittojen vähentämiseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme