Mainos
Mainos

Stockmannilla kadonneen 50 000 euron timanttisormuksen arvoitus on ratkennut: Löytyi yllättävästä paikasta – tai sitten ei

Arvokas sormus katosi Hullut päivät -kampanjan aikaan lokakuussa Tampereen Stockmannilla. Puolen vuoden piinan jälkeen sormus on vihdoin löytynyt.

Ostoksilla ollut asiakas hukkasi 50 000 euron arvosormuksen lokakuussa. Sormus katosi naisen käsilaukusta.

Aluksi epäiltin, että sormus olisi varastettu. Valvontanauhojen avulla kuitenkin pystyttiin selvittämään, että naisen alle kouluikäinen lapsi oli ottanut käsilaukusta pussin, jonka sisällä sormus oli.

Löytyi sieltä, minne hävisikin

Sen jälkeen sormuksen liikkeistä ei ole havaintoja. Sisä-Suomen poliisin mukaan sormus löytyi Tampereen Stockmannilta, minne se puoli vuotta sitten hävisikin. Sormus löytyi huolellisen siivouksen yhteydessä.

– Nyt kävi onnellisesti. Sormus oli pudonnut kalusteiden väliin. Perusteellisen siivouksen yhteydessä, missä huonekaluja siirreltiin, se löytyi, Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista kertoo MTV Uutisille.

Sormuksen löytäjä otti yhteyttä viranomaisiin, jotka ilmoittivat asiasta sormuksen omistajalle. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme