Mainos
Mainos

"Stockmannin kampanjasta ei saa tulla käytäntöä"

Stockmannin imagonnostatuskampanja voisi pitkittyessään muodostua ongelmalliseksi, sanoo Kuluttajaviraston lakimies Katri Väänänen.

Stockmann ilmoitti tänään puolen sivun kokoisessa mainoksessa Helsingin Sanomissa, että se antaa sadan euron lahjakortin jokaisesta Stockmann Herkun elintarvikepakkauksesta, jossa on vanhentunut myyntipäiväys.

- On selvää, ettei sellaisen tavan tulisi yleistyä, jossa vastuu tuotteiden tuoreudesta siirretään kuluttajalle, sanoo Väänänen.

Kuluttajavirasto ei näe varsinaista ongelmaa Stockmannin kampanjassa, mikäli se on lyhytkestoinen tapa nostaa kaupan imagoa.

- Eri asia on, jos kampanja olisi pitkäaikainen tai siitä tulisi vakiintunut käytäntö, summaa Väänänen.

Stockmann möi tällä viikolla karitsaa ja saksanhirveä virheellisillä pakkausmerkinnöillä. Lisäksi myynnistä pois otettu juusto oli päätynyt takaisin hyllyyn. Keväällä Stockmann möi vanhentunutta tartar-lihaa ja huhtikuussa erän lihapullia pidennetyillä pakkausmerkinnöillä.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme