Mainos
Mainos

Stora Enson yt-neuvottelut päättyivät

Stora Enso on ilmoittanut sulkevansa Kemijärven ja Kymenlaakson tehtaansa kesäkuun loppuun mennessä. Ratkaisuista kerrotaan tarkemmin ylihuomenna.

Stora Enson Kymenlaakson ja Kemijärven tehtaiden yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Yhtiö julkistaa neuvottelujen päätökset torstaina, kertoo maajohtaja Aulis Ansaharju Stora Ensosta.

Ansaharjun mukaan neuvottelut käytiin rakentavassa hengessä ja molemmat osapuolet ovat yrittäneet löytää ratkaisua tilanteeseen. Ratkaisuista kerrotaan tarkemmin ylihuomenna.

Stora Enson toimitusjohtajan Jouko Karvisen mukaan yhtiö alkaa yt-neuvotteluiden jälkeen käydä läpi niitä tarjouksia, joita yhtiölle on jätetty tehtaista. Muun muassa Kemijärvellä kaupunki on erittäin kiinnostunut tehtaasta.

Stora Enso on ilmoittanut sulkevansa Kemijärven ja Kymenlaakson tehtaansa kesäkuun loppuun mennessä. Yhtiö on perustellut tehtaiden sulkemista kannattavuutensa parantamisella ja kallistuneella puun hinnalla.

Lue myös (9.1.2008) ja (25.10.2007).

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot