Mainos
Mainos

STTK:n puheenjohtajapeli käynnistyi tuulisesti

Pardian puheenjohtaja Antti Palola on MTV3:n 45 minuuttia -ohjelman mukaan ensimmäinen Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtajakisaan noussut nimi.

Uusi puheenjohtaja valitaan vuoden 2013 lopussa, kun nykyinen puheenjohtaja Mikko Mäenpää jättää paikkansa.

- Ammattiliitto Pro on kysynyt, olenko käytettävissä. Olen ilmoittanut, että olen käytettävissä, kertoo Palola.

Ehdokkuus jakaa järjestöä

Palolan ehdokkuus on aiheuttanut STTK:laisissa liitoissa myös närää, koska nykyisellä puheenjohtajalla on pestiä jäljellä vuoden 2013 loppuun asti.

Toinen närkästyksen aihe STTK:ssa on ollut ammattiliitto Pron puheenjohtajan Antti Rinteen näkyvä rooli. Osa keskusjärjestössä on sitä mieltä, että ärhäkkänäkin pidetty Antti Rinne toimii nyt kuninkaan tekijänä ja haluaa päättää, kuka istuu järjestön puikoissa.

Rinne kiistää väitetyn roolinsa.

- Ammattiliitto Pro ja sen hallitus on päättänyt, että asetetaan Antti Palola ehdokkaaksi. Itse en koe millään tavalla olevani tekijä mihinkään suuntaan. Jonkunhan täytyy asettaa ihmisiä ehdolle. Mielestäni tässä on aivan normaalisti toimittu, sanoo puheenjohtaja Antti Rinne.

Muita virallisia nimiä ei ole vielä puheenjohtajakisaan ilmoitettu, mutta esimerkiksi Tehyn Jaana Laitinen-Pesolan ja Erton Juri Aaltosennimet ovat olleet mukana keskustelussa. Molemmat heistä ilmoittavat tässä vaiheessa, että eivät ainakaan toistaiseksi ole pelissä mukana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme