Mainos
Mainos

Stubb: Ei yksittäistä suosikkia uudeksi puoluesihteeriksi

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb kertoo, että vaihtoehtoja uudeksi puoluesihteeriksi on tällä hetkellä monia.

Stubbin mukaan hänellä ei ole yksittäistä suosikkia Minna Arven korvaajaksi. Hän kuvailee, että uuden puoluesihteerin on oltava muun muassa täysin sitoutunut kokoomukseen, valmis laittamaan ”kroppaa likoon” ja kiertämään kenttää.

Kokoomuksen puoluehallitus keskustelee maanantaina uuden puoluesihteerin valintaprosessista, mutta mahdollisia nimijulkistuksia ei tuolloin vielä odoteta.

Kokoomuksessa puoluesihteerin valitsee perinteisesti käytännössä puheenjohtaja, mutta virallisen päätöksen tekee puoluevaltuusto 13. päivä ensi kuuta.

Arve sai vaisut arviot onnistumisestaan puoluesihteerinä MTV Uutisten kyselyssä joulukuussa.

– En usko, että tällaiset arviot vaikuttaa. Ei kannata aliarvioida kokoomuksen kentän yhtenäisyyttä, me tuemme puolueen puheenjohtajaa ja puoluesihteeriä, kommentoi Stubb.

Stubb kertoi, että hänen ja Arveen suhteet olivat hyvät, ja Arveen lähtöön vaikuttivat eniten perhesyyt. Arve asuu perheineen Turussa, ja puoluesihteerin työ vaati jatkuvaa matkustamista Helsinkiin.

Puoluesihteerinä vain runsaan vuoden työskennellyt Minna Arve siirtyy Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi ensi kuun puolivälissä. Stubb kertoo saaneensa tiedon Arven lähdöstä alkuvuodesta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme