Mainos
Mainos

Stubb haluaa asiallista EU-keskustelua: "Soini, olet hyvä jätkä"

Eurooppaministeri Alexander Stubb (kok.) on pettynyt oppositiojohtaja Timo Soinin (ps.) näkemyksiin Helsingin Sanomien haastattelussa. Stubbin mielestä oli "mälsää" lukea HS:n haastattelu.

- Se oli täynnä asiavirheitä ja löysiä sutkautuksia. Cameronin puheen ympärillä käytyyn kansainväliseen keskusteluun verrattuna haastattelu oli todellinen pettymys, Stubb manaa.

Stubb pitää pöyristyttyvänä, ettei oppositiojohtaja ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja tunne EU:n perussopimuksia, että tietäisi jäsenmaan voivan erota EU:sta. Stubb myös ihmettelee, mistä Soini on vetänyt HS:ssa esiintyneet luvut.

- Puhuikohan hän seitsemän vuoden rahoituskehyskaudesta vai yhdestä vuodesta? Neuvottelutilanteen kanssa Soinin luvuillla ei ollut juurikaan tekemistä.

Blogi-kirjoituksensa lopuksi Stubb kuitenkin kehuu Soinia ja vetoaa, että he voisivat keskustella asiallisesti ja faktapohjalta EU:sta.

- Olet hyvä jätkä. Meillä on aina synkannut. Vuosien varrella olen oppinut arvostamaan sinua ja asiantuntemustasi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme