Mainos
Mainos

Stubb lupaa erittäin Eurooppa-myönteistä politiikkaa

Ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) lupaa ajaa ennätyksellisen Eurooppa-myönteistä politiikkaa siirtyessään uuden hallituksen eurooppaministeriksi.

– Tällä hetkellä on aika vapautunut tunne, koska nyt ei tarvitse enää varoa niin hirveästi mitä sanoo, Stubb lausui saapuessaan EU:n ulkoministerikokoukseen Luxemburgissa.

Ulkoministeri ennusti, että hänestä tulee Suomen historian Eurooppa-myönteisin eurooppaministeri seuraavien kuukausien ja vuosien aikana.

Stubbin mukaan Suomen on palautettava maineensa rakentavana EU-maana. Hänen mukaansa uusi hallitusohjelma on maamme historian Eurooppa-myönteisin, joten maineen palauttaminen onnistuu helposti.

Ministerin mukaan uusi hallitusohjelma on Suomen historian Eurooppa-myönteisin, joten maineen palauttaminen onnistuu helposti.

Stubb ei suostunut kommentoimaan arvioita siitä, että hän olisi ponnistamassa eurooppaministerin paikalta Suomen seuraavaksi EU-komissaariksi vuoden 2014 eurovaalien jälkeen.

– Eiköhän tässä kahdeksan viime viikon aikana ole ollut ihan riittävästi salkkuspekulaatioita. Ei ruveta spekuloimaan asioilla, jotka ovat kolmen vuoden päässä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme