Mainos
Mainos

Stubb Männistö-kohusta: Kokemukset työelämästä ovat hyväksi

Pääministeri Alexander Stubb (kok.) on kommentoinut Männistö-Räty-kohua eduskunnassa.

Stubb sanoo katsovansa, että mitä enemmän ihmiset liikkuvat paikasta toiseen ja saavat kokemuksia työelämästä sen parempi.

Stubb sanoo, että hänen tietojensa mukaan vuodesta 1979 on 48 kansanedustajaa hakenut eroa eduskunnasta. Hänen mukaansa kaksi eronpyyntöä, joihin ei suostuttu olivat sellaisia tilanteita, että politiikka ei enää maistunut.

Eduskunnan puhemiesneuvosto ottaa kantaa kansanedustaja Lasse Männistön (kok.) eronpyyntöön ensi viikolla. Tämän jälkeen eduskunta päättää asiasta.

Männistö on valittu Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi sosiaali- ja terveysministeri Laura Rädyn (kok.) sijaiseksi. Jos Männistö saa eron, Räty nousee myös kansanedustajaksi.

Stubb ei lähde arvioimaan Männistö-Räty-kohun vaikutusta kokoomuksen kannatukseen. Hän sanoo miettivänsä asiaa kansainvälisen politiikan tohtorina. Stubbin mukaan hänellä ei ole pätevyyttä analysoida viikosta toiseen mielipidemittauksia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme