Mainos
Mainos

Stubb Natosta: En usko, että uusia muotoiluja tulee

Parhaillaan käynnissä olevien minihallitusneuvotteluiden ensimmäisen tiedotustilaisuuden anti oli sangen niukka.

Tulevan pääministerin Alexander Stubbin (kok.) mukaan ohjelmassa edetään virke virkkeeltä ja kappale kappaleelta rauhassa. Stubb toivoo, että valmista tulee viimeistään huomenna.   

Hallitusohjelmaneuvotteluissa on STT:n tietojen mukaan hahmoteltu täydennystä Suomen Nato-kirjaukseen. Tavoitteena olisi vähintään nykyinen yhteistyön taso Naton toiminnan painopisteen siirtyessä.  

Stubb sanoo, ettei usko ohjelmaan olevan tulossa uusia muotoiluja ulkopolitiikasta tai Natosta. Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan perusajatus on jatkuvuus.  

- Tämäntyyppisissä neuvotteluissa on aina erilaisia ehdotuksia ja muotoja pöydällä. Toiset niistä on oikeita ja toiset vääriä. Ei ollut mitään keskustelua tästä vielä, Stubb sanoi.  

Stubb ei kertonut mitään tekeillä olevan kasvu- ja työllisyyspaketin sisällöstä käydessään iltaseitsemältä tapaamassa tiedotusvälineitä. Paketin tarkastelu alkoi vasta Valtioneuvoston linnan portailla pidetyn tiedotustilaisuuden jälkeen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme