Mainos
Mainos

Stubb paljasti uuden ympäristöministerin?

Pääministeri Alexander Stubbin mukaan tulevan ympäristöministerin tärkeä tehtävä on koordinoida sääntelyn purkamista. Stubb vastaili toimittajien kysymyksiin tänään Keskuskauppakamarin Suuressa Veropäivässä. 

Tänään nimitettäväksi ympäristöministeriksi on arvailtu ensimmäisen kauden kansanedustajaa Sanni Grahn-Laasosta (kok). Grahn-Laasonen on on tehnyt kollegansa Lasse Männistön kanssa avauksen lainsäädäntö- ja viranomaissäännöstön määrän purkamisesta elokuussa. 

Pääministerin mukaan ensimmäisen kauden kansanedustaja on pätevä ministeriksi, jos hänellä on sellaisia vahvuuksia, joita tarvitaan ministerijoukkueeseen. 

– Silloin, kun kootaan ministerijoukkuetta ja se on vähän sama kuin nimeää leijonia MM -kisoihin tai olympialaisiin. Tärkeintä on se joukkue ja se kokonaisuus ja siinä joukkueessa on erilaisia yksilöitä, joilla on vahvuuksia, Stubb sanoi. 

– Jos vahvuutena on se, että on aikaisemmin käsitellyt sääntelyn purkamista normiviidakossa, niin ei se ainakaan haitaksi ole, Stubb lisäsi virnistäen.

Seuraa uuden ympäristöministerin valintaa suorana lähetyksenä MTV:n Uutislivessä klo 15


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme