Mainos
Mainos

Stubb pelasi jääkiekkoa Tiki-Tikkasen kanssa - katso kuvat

Uusi ulkoministeri Alexander Stubb on pelannut lapsena jääkiekkoa rinta rinnan Esa Tikkasen kanssa. Tikkasesta tuli myöhemmin NHL-tähti.

- Esalla luistin potki sitten vähän pidemmälle, Stubb nauroi kertoessaan lapsuudestaan ja esitellessään lapsuutensa kuvia Huomenta Suomen vieraana 1.2.2008.

Stubbin isä, silloinen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja, käski omien poikiensa opiskella.

- Me halusimme NHL:ään ja olimme ihan, että kamoon faija. Myöhemmin tajusimme, että faija oli kuin kykyjen etsijä, se tajusi heti, etteui näistä jätkistä tule mitään. Minä muistutankin kaikkia vanhempia siitä, että jokaisesta ikäluokasta 0,001 prosenttia pääsee SM-liigaan tai NHL-tähdeksi.

Stubb esitteli myös muita nuoruutensa kuvia: myös ylioppilaskuvan. Hän paljasti myös olleensa "vain" magnan ylioppilas. Hän halusi ulkomaille opiskelemaan, jotta saisi golfata. Sillä reissulla Yhdysvalloissa hän sai omien sanojensa mukaan akateemisen herätyksen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme