Mainos
Mainos

Stubb puolusti Twitter-käytöstään tviitillä: "Ei muuteta mitään"

Pääministeri Alexander Stubb joutui viikonloppuna keskustan konkaripoliitikkojen ryöpyteltäväksi Twitter-käytöksestään. Stubb vastasi Sirkka-Liisa Anttilalle ja Mauri Pekkariselle, luonnollisesti tviitillä.

Pääministeri rohkaisi Twitter-seuraajiaan, että Twitter on olemassa keskustelua varten eikä kenenkään ole syytä käyttäytyä Twitterissä luonteensa vastaisesti.

Sanomalehti Suomenmaa kertoi Anttilan ja Pekkarisen puheista. Anttila kehotti Stubbia twiittaamaan vähemmän ja tekemään enemmän.

– Työttömiä tai heidän perheitään ei auta se, että pääministerillä on kivaa triathlon-kisoissa, niin kunnioitettava kuin urheiluharrastus onkin, Anttila tokaisi.

Hän viittaa toissa lauantaihin, kun Stubb twiittasi innostuneesti osallistumisestaan Joroisten Finntriathloniin. Samaan aikaan Suomen muut kärkipoliitikot saivat vastailla kysymyksiin Ukrainan kärjistyneestä tilanteesta, alasammutusta malesialaiskoneesta sekä Ukrainaan matkalla olleesta aselastista, jonka Tulli pysäytti.

Stubb oli ottanut osaa lentoturmaan jo perjantaina ja palasi keskustelemaan asiasta Euroopan valtiojohtajien kanssa sunnuntaina. Stubb sai kuitenkin laajalti kritiikkiä mm. tilannetajun puutteesta.

Stubb pitää Anttilan purkausta erikoisena, sillä Anttila ei itse ole Twitterissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme