Mainos
Mainos

Stubb tyrmää Kreikan ehdotuksen vakausmekanismin käytöstä

Valtiovarainministeri Alexander Stubb tyrmää Kreikan mahdollisesti esittämän esityksen uudesta lainasta Euroopan vakausmekanismilta maksaakseen Euroopan keskuspankille erääntyviä maksujaan.

Kreikka toimitti rahoittajilleen listan taloutensa uudistamisesta aiemmin tänään. Lähteiden mukaan EU ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF tutkivat parhaillaan listaa.

– En näe sitä mahdollisuutta varteenotettavana vaihtoehtona. Kyllä me pidämme kiinni siitä sopimuksesta joka tehtiin 20. helmikuuta. Se on se ainoa tapa millä Kreikka pääsee tästä ulos. Pallo on vahvasti Kreikan puolella, Stubb sanoo.

Valtiovarainministeri Stubb tapasi tänään myös saksalaisen kollegansa Wolfgang Schäublen. Pääpaino keskusteluissa oli Suomen taloustilanteen läpikäynnissä sekä Kreikan

– Meillä oli erinomainen tapaaminen. Keskustelimme Suomen taloustilanteesta. Lisäksi keskustelimme Kreikan tilanteesta ja lopuksi myös hieman EMU:n kehittämistä ylipäätään, Stubb kommentoi MTV Uutisille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme