Mainos
Mainos

Stubb yhdistäisi porvaripuolueet

Keskustaoikeistolainen yhteistyö kiinnostaa mielipidemittauksen mukaan tällä hetkellä enemmän kokoomuslaisia kuin keskustalaisia.

Kokoomuksen euroedustaja Alexander Stubb haluaisi yhdistää kokoomuksen ja keskustan.

Stubb sanoo sanomalehti Keskisuomalaisessa, että Suomen yhteiskunnallinen kehitys johtaa joka tapauksessa porvarikentän yhdistymiseen.

Yhdistyminen on kuitenkin Stubbin mukaan pidemmän ajan tavoite. Lyhyellä aikavälillä hän pitää tärkeänä kokoomuksen ja keskustan yhteistyön tiivistämistä.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen tyrmää ajatuksen yhdistymisestä. Korhosen mielestä kokoomuksen ja keskustan näkemyksissä on selviä eroja esimerkiksi aluepolitiikassa.

Stubbin mukaan käytännön esimerkkejä keskustan ja kokoomuksen yhtenäisestä ajattelusta ovat työreformi, globalisaatioraportti ja vapaan markkinatalouden kannattaminen.

Keskustaoikeistolainen yhteistyö kiinnostaa mielipidemittauksen mukaan tällä hetkellä enemmän kokoomuslaisia kuin keskustalaisia. MTV3:n teettämän mielipidemittauksen mukaan molempien puolueiden kansanedustajaehdokkaiden niukka enemmistö kannattaa porvarihallituksen muodostamista vaalien jälkeen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot