Mainos
Mainos

Suksikauppa myöhässä - kaupalla ei silti paniikkia

Suksikauppa on kärsinyt lauhasta alkutalvesta. Urheiluliikkeissä ei kuitenkaan olla vielä isommin huolissaan. Lumen tulemisen ajankohta vaikuttaa aina talviurheiluvälinekauppaan.

– Sama tavara myydään ennemmin tai myöhemmin, arvioi helsinkiläinen urheiluvälinemyyjä.

Oulussa hiihtoladut ovat kunnossa, mutta viime talveen verrattuna myynti on puolitoista kuukautta jäljessä.

– Viimeiset puolitoista viikkoa porukkaa on käynyt suksiostoksilla ihan mukavasti, kertoo Jani Remes Intersport Rintamäeltä Oulusta.

– Murtomaahiihtobuumi on ollut päällä jo useamman vuoden ja joka talvi löytyy uusi joukko uusia ihmisiä, jotka päättävät kokeilla hiihtoa ensimmäistä kertaa sitten kouluaikojen, kuvailee ostajia Remes.

Uusia suksia tarvitsevat myös kasvavat lapset, ja aktiiviharrastajat, jotka vaihtavat välineitä kelien mukaan.

– Suksihankinta on tavalliselle harrastajalle noin kymmenen vuoden välein toistuva investointi, laskeskelee Remes.

Pääkaupunkiseudulla ei ole sen enempää lunta kuin latujakaan, talviliikuntavälineiden myyjät eivät ole vielä huolissaan. Vaikka vaatteita alennusmyynteihin päätyykin, sama ei koske suksia ainakaan vielä.

– Suksia alennusmyyntiin tulee vasta, jos kevään polkupyörille ei muuten saada tilaa, kuvailee tilannetta urheiluvälinemyyjä Helsingistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme