Mainos
Mainos

Sundqvist-keskustelu jatkuu eduskunnassa

Eduskunta jatkaa tänään iltapäivällä keskustelua opposition välikysymyksestä ja sen taustalla olevasta Sundqvist-sopimuksesta.

Eilen iltapäivällä alkanut keskustelu laimeni iltaa kohden ja keskeytettiin noin kello 23. Sitä ennen keskustelu oli vähällä loppua kokonaan, kun kaikkiaan 30 peräkkäin puheenvuoron varannutta kansanedustajaa olikin poissa salista.

Oppositio arvosteli hallitusta siitä, että se ei vastauksessaan ottanut kantaa Ulf Sundqvistin kanssa tehtyyn vahingonkorvaussopimukseen. Opposition mielestä Sundqvist sai erityiskohtelun, kun oikeuden määräämästä useiden miljoonien korvaussumasta hänelle jäi maksettavaksi vain 1,2 miljoonaa.

Oppositio jäi kaipaamaan hallituksen vastauksesta myös tietoa siitä, mikä on hallituksen linja tällaisissa ratkaisuissa. Eilisessä keskustelussa myös hallituspuolueiden eduskuntaryhmät arvostelivat Sundqvistin kanssa tehtyä sopimusta. Puheissa vaadittiin tai vähintäänkin toivottiin sopimuksen purkamista.
(STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme