Mainos
Mainos

Sundqvist pitää kiinni korvaussopimuksestaan

STS-pankin entinen pääjohtaja Ulf Sundqvist ei suostu purkamaan kiisteltyä korvaussopimustaan. Sen sijaan hän harkitsee oikeustoimia niitä henkilöitä vastaan, jotka ovat vihjailleet hänen toimineen rikollisesti.

Sundqvist sanoi aamulla Huomenta Suomen haastattelussa, että salaisen sopimuksen pääkohdat on jo käsitelty julkisuudessa.Sundqvist myöntää, että moraalikeskustelu on hänen kannaltaan vaarallista. Samaan hengenvetoon entinen pankinjohtaja pahoittelee myös ministeri Arja Alhon eroa.

Valtion vakuusrahaston valtuusto jatkaa selvittelyjään, miksi Ulf Sundqvistin raha-asioiden poliisitutkinta ja ulosottoselvitys lopetettiin. Vakuusrahaston valtuusto kuulee päivällä Helsingin rikospoliisin ja ulosottoviraston edustajia. Valtion vakuusrahaston valtuusto pyrkii myös selvittämään sen, millä rahoilla Sundqvist maksoi 1,2 miljoonan markan korvauksen.
(MTV3-STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme