Mainos
Mainos

Suojelupoliisin paikoille lähes 40 hakijaa

Suojelupoliisin osastopäällikön ja viestintäpäällikön virkoja tavoittelee yhteensä 37 hakijaa.

Suojelupoliisin esikuntayksikön osastopäällikön paikasta on kiinnostunut 15 hakijaa. Heidän joukossaan on muun muassa kolme Supon ylitarkastajaa.

Uutta viestintäpäällikön määräaikaista virkaa tavoittelee 22 hakijaa. Joukossa on muiden muassa aiemmin tv-uutisten lähetyksistä vastannut päällikkö Hannu Kataja sekä ulkomaankauppa- ja kehitysministerin lehdistöavustaja Pirjo-Liisa Heikkilä.

Esikuntayksikön päällikön tehtäviin kuuluu vastata laillisuusvalvonnasta ja kansainvälisistä asioista sekä Supon johdon avustaminen. Uutena asiana työnkuvaan kuuluu tilannekuvatoiminta ja turvallisuustiedusteluun liittyvät tehtävät.

Viestintäpäällikön virka on Supossa täysin uusi, ja tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa Supon sisäistä ja ulkoista viestintää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot