Mainos
Mainos

Suomalainen hulluus todistettu jälleen kerran: Pikavuoro Thaimaahan saapui

Suomalaisten ainutlaatuinen tempaus ajaa Suomesta Thaimaahan bussilla on viety loppuun: bussi saapui Thaimaahan eilen.

Ryhmä ajoi koko matkan vuoden 1988 Royal/Mercedes-Benz -bussilla.

15-henkinen ryhmä lähti matkaan 9. tammikuuta, ja ajoi Venäjän, Kazakstanin, Kiinan ja Laosin läpi. Matkaa tuli yhteensä 12 500 kilometriä.

- Matkalla on tarvittu runsaasti suomalaista hulluutta, sillä taival on toisinaan ollut raskas, sanoo ryhmästä Jani Laine.

Salolainen Laine on koko idean isä ja ollut vastuussa matkan järjestelyistä. Yösijat ovat löytyneet kaupungeista omatoimisesti - joskus myös bussin lattialta.

Muut matkustajat löytyivät Laineen tuttavapiiristä sekä internetin keskustelupalstojen, puskaradion ja Rantapallo.fi-matkailusivuston kautta. Vain pieni osa tunsi toisiaan ennen matkan alkua.

- Paljon parempaa matkaseuraa ei olisi voinut olla, Laine kehuu.

Matkan kestoksi arvioitiin lähtiessä noin seitsemän viikkoa. Suunnitelmat kuitenkin elivät, kun matkustajat halusivat viipyä matkan varrelle sattuneissa kaupungeissa suunniteltua pidempään.

- Matka on sujunut rajanylityksineen kaikkineen hienosti. Bussi on kestänyt pienestä nikottelusta huolimatta hyvin ja matkustajien keskuudessa on säilynyt hyvä huumori, Laine summaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme