Mainos
Mainos

Suomalainen matkustaja vaatii nyt enemmän – vasta neljä tähteä kelpaa

Suomalaiset matkailijat vaativat aiempaa enemmän lomakohteiltaan.

Finnmatkoilta kerrotaan, että suomalaiset käyttävät ulkomaanmatkojensa suunnitteluun entistä enemmän aikaa ja lomakohteiden valintaa ja loman sisältöä pohditaan tarkasti.

– Suomalainen matkustaja on aiempaa vaativaisempi ja kokenut. Eniten varataan neljän ja viiden tähden hotelleja, kun ennen varattiin pääasiassa kahden ja kolmen tähden, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Anu-Eveliina Mattila.

Matkustajat vaativat myös räätälöityjä hotellipalveluja. Lapsiperheiden lisäksi myös esimerkiksi pariskunnille tarjotaan yhä enemmän vaihtoehtoja.

– Nykyään löytyy pariskunnille tyylikkäitä hotelleja, joissa on esimerkiksi aamiainen tarjolla pidempään ja internet käytettävissä. Ja yli kolmikymppisille on tulossa nyt sitten ihan omaa settiä, Mattila kertoo.

Suomalaisten matkailijoiden kaukolomakohteiden kestosuosikki on Thaimaa. Lisäksi Kanariansaaret ovat jälleen kasvattaneet suosiotaan. Myös Karibian kohteet kiinnostavat. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme