Mainos
Mainos

Suomalainen puoliso patistaa maahanmuuttajamiehensä hakemaan apua

Suomalainen puoliso näyttää saavan maahanmuuttajamiehen hakemaan apua väkivaltaisuuteensa. Väkivaltaisia maahanmuuttajamiehiä auttava Miehen linja arvioi, että noin neljä viidesosaa apua hakevista elää suomalaisen puolison kanssa.

Miehen linjan mukaan perheessä, jossa molemmat puolisot ovat maahanmuuttajia, ongelmat ratkotaan mieluummin yhteisön sisällä. Suomalaiset puolisot tietävät paremmin oikeutensa ja osaavat vaatia tilanteeseen apua.

Suurin osa apua hakevista maahanmuuttajamiehistä on pienten lasten isiä, ja heitä on tasaisesti kaikista kansallisuuksista. Usein väkivaltaisuuden taustalla on kiista vallankäytöstä.

Miehen linja on Raha-automaattiyhdistyksen ja Espoon kaupungin rahoittama palvelu. Toiminnan taustayhteisö on Naisten apu Espoossa ry, joka on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistys.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot