Mainos
Mainos

Suomalais-virolainen huumeliiga kiinni

Poliisi ja Viron rajavartiolaitos saivat kiinni suomalais-virolaisen huumeliigan. Poliisi on takavarikoinut yli 100 kiloa hasista ja nelisen kiloa amfetamiinia.

Hämeenlinnan poliisi ja Viron rajavartiolaitoksen huumeryhmä ovat yhdessä iskeneet suomalais-virolaiseen huumausaineliigaan.

Virolaiset ovat vastanneet liigassa huumausaineiden tuonnista, toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta. Suomalaiset ovat huolehtineet aineiden myynnistä ja jakelusta.

Vantaan käräjäoikeus antoi tiistaina päätöksen huumeiden levityksestä. Päätekijäksi osoittautunut tukkukauppias sai yhdeksän vuoden tuomion ja yhdeksän muuta keskeistä levittäjää eri pituisia tuomioita.

Nyt paljastettu huumeiden tuontia koskeva osuus on jatkoa kahden kuukauden takaiseen juttusarjaan, jossa tiedotettiin huumausaineiden levityksestä. Tiistaina tuomion saanut tukkuporras ruokki muun muassa ns. Eiran mafiaa.

Poliisitutkinnassa on tullut esille 200 kilon huumemäärä. Poliisi on takavarikoinut yli 100 kiloa hasista ja nelisen kiloa amfetamiinia. Takavarikoidun hasismäärän hinta katukaupassa olisi noin miljoona euroa. Määrä vastaa noin 300000-400000 käyttöannosta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme