Mainos
Mainos

Suomalaisessa virtuaalikylässä voi vaikka saunoa

Nokian Tutkimuskeskus avaa internetiin kolmiulotteisen suomalaisen virtuaalikylän huomenna. Kyseessä on toistaiseksi monipuolisin suomalainen 3D-hanke. Koko maailmalle avoin virtuaalikylä on korostetun suomalainen saunoineen, puineen ja järvineen.

Virtuaalituristi voi rekisteröityä sinne asukkaaksi ja rakentaa oman talon pihaistutuksineen. Talojen malleina on käytetty osittain Ylöjärven asuntomessujen taloja. Niihin tutustuessaan voi samalla vaikka kuunnella MTV3:n uutisia. Muiden läsnäolijoiden kanssa voi jutella joko kirjoittamalla viestejä tietokoneen ruudulle tai internet-puhelimen avulla.

Arctic Light -virtuaalivyöhyke on osa Alphaworldia, joka on maailman laajin virtuaalimaailma 42 000 neliökilometrin pinta-alallaan. Arctic Lightin osoite on http://arcticlight.cs.tut.fi/ . Hanke liittyy Ylöjärven asuntomessujen tietoverkkokokeiluun.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme