Mainos
Mainos

Suomalaiset innokkaita sosiaalisen median käyttäjiä

Suomalaiset ovat hieman aktiivisempia Facebookin ja muiden internetin yhteisöpalveluiden käyttäjiä kuin EU-maiden asukkaat keskimäärin, ilmenee unionin tilastotoimiston Eurostatin julkistamasta vertailusta.

Alle 25-vuotiaista suomalaisnuorista 85 prosenttia harrastaa chattailua, blogin pitämistä tai internetin yhteisöpalveluita, kun vastaava luku koko EU:ssa on 80 prosenttia.

25-54-vuotiaista suomalaisista 52 prosenttia chattailee, bloggaa tai harrastaa yhteisöpalveluita, kun koko EU:ssa vastaava luku on 42 prosenttia.

Yli 54-vuotiaista suomalaisista vain 18 prosenttia harrastaa edellä mainittuja nettipuuhia, mikä vastaa koko EU:n keskiarvoa.

Innokkaimpia sosiaalisen median käyttäjiä EU:ssa ovat puolalaiset ja portugalilaiset, kun taas vähiten aktiivisia ovat hollantilaiset ja irlantilaiset.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot