Mainos
Mainos

Suomalaiset karsastavat muutoksia

Asenneilmapiiriä on koko 2000-luvun leimannut muutos- ja vaihteluhalukkuuden väheneminen.

Suomalaiset suhtautuvat nihkeästi muutoksiin. Tuoreen selvityksen mukaan uuden luominen on Suomessa aallonpohjassa. Muutosten sijaan ihmiset pyrkivät kääntymään sisäänpäin ja välttelemään haasteita.

Asenneilmapiiriä on koko 2000-luvun leimannut muutos- ja vaihteluhalukkuuden väheneminen. Tänään julkaistun selvityksen perusteella tilanne jatkui samansuuntaisena myös viime vuonna: suomalaiset eivät edelleenkään jaksa innostua uuden luomisesta ja omakohtainen aloitteellisuus on vähäistä.

Suomalaisten asenteita ja arvomaailmaa tutki MDC RISC International, joka on keskittynyt sosiokulttuurisiin selvityksiin. Tutkimukseen haastateltiin yli 4000 suomalaista. Työssä oli mukana myös Suomalaisen Työn Liitto.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot