Mainos
Mainos

Suomalaiset lomailevat kotimaassa

Erilaiset hyvinvointi- ja hemmottelupalvelut ovat suosittuja. Hyvä taloustilanne näkyy myös matkailijoiden vaatimustason nousuna.

Kotimaan matkailu jatkaa kasvuaan myös tänä vuonna. Kesäkuun aikana hotelliyöpymiset lisääntyivät edellisvuoteen verrattuna yli seitsemän prosenttia. Matkailun edistämiskeskuksen tutkimuspäällikön Tom Ylkäsen mukaan luku on hyvä, mutta kasvunvaraa löytyy.

Hotellimajoituksia lisää se, että nykyisin sukulaisvierailulla asutaan mieluummin hotellissa kuin sukulaisten tai tuttavien kodeissa. Silti suhteessa väestöön suomalaiset majoittuvat hotellissa harvemmin kuin muut pohjoismaalaiset.

Matkailun trendinä on erilaisten hyvinvointi- ja hemmottelupalveluiden kuluttaminen. Hyvä taloustilanne näkyy myös matkailijoiden vaatimustason nousuna. Loma-ajan majoittumispaikalta vaaditaan hyvätasoisia ja hyvin varusteltuja lomamökkejä ja majoittumistiloja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot