Mainos
Mainos

Suomalaiset luottavat työpaikkansa pysyvyyteen

MTV:n uutisten kyselyn mukaan pääosa suomalaista uskoo työpaikkojensa säilymiseen huolimatta huonoista talousuutisista.

Suomalaiset luottavat melko vankasti työpaikkojensa säilymiseen tulevana vuonna. MTV:n teettämän tutkimuksen mukaan uutiset joukkoirtisanomisista eivät ole lannistaneet työntekijöiden uskoa oman työpaikansa pysyvyyteen.

MTV:n uutisten kyselyyn vastanneista lähes 60 prosenttia piti työpaikkaansa ensi vuonna erittäin varmana. Jokseenkin epävarmoja vastanneista oli viisi prosenttia ja erittäin epävarmoja seitsemän prosenttia.

Kyselyyn osallistui hieman yli viisisataa ansiotyössä käyvää suomalaista.

Kesälomien jälkeen työnantajat ovat antaneet varoituksen irtisanomisista tai lomautuksista noin 15 prosentissa SAK:laisista työpaikoista. Suurista työntekijävähennyksistä ovat ilmoittaneet muun muassa Elisa ja Mäntyluoto Works, jotka aikovat vähentää työntekijämääräänsä useilla sadoilla.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 21.12.2003)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot