Mainos
Mainos

Suomalaiset melko tyytyväisiä työpaikkoihinsa

Suurin osa suomalaisista palkansaajista antaa työpaikalleen hyvän arvosanan.

Suomalaiset palkansaajat ovat melko tyytyväisiä työpaikkaansa. Työministeriön työolobarometrin mukaan työpaikat saavat kouluarvosanoilla mitattuna keskiarvoksi 7,9. Kyselyn vastaajista lähes puolet piti työpaikkaansa sekä varmana, kannustavana että sopivana omille voimavaroilleen.

Työelämässä koetaan kuitenkin edelleen paljon tyytymättömyyttä ja epävarmuutta. Ylityöt ovat kyselytutkimuksen mukaan jälleen lisääntymässä ja sairaspoissaolot ovat pidentyneet.

Työkykyä edistävä toiminta ja työpaikkakoulutus ovat lisääntyneet, mutta muu työpaikkojen kehittäminen on sen sijaan vähentynyt.

Yli puolet vastaajista oli sitä mieltä, että heidän työpaikallaan on tehtäviin nähden liian vähän työntekijöitä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot