Mainos
Mainos

Suomalaiset tyytymättömiä kuntien vanhuspalveluihin

Suomalaiset pitävät vanhusten palveluita liian heikkoina. Tuoreen kyselyn mukaan harvempi kuin joka toinen on tyytyväinen tarjontaan.

Vanhusten palveluitten kritisoijia löytyy selvästi enemmän kuin kaksi vuotta sitten, vaikka kokonaisuudessaan kuntien palvelutarjonta arvioitiin hieman entistä riittävämmäksi.

Kyselyä teettää Kunnallisalan kehittämissäätiö. Tällä kertaa TNS Gallupille vastasi noin tuhat suomalaista.

Säätiön asiamies Antti Mykkänen arvelee arvioiden parantuneen siksi, että kuntien talous on mahdollistanut palveluiden kohentamisen vuoden 2000 jälkeen.

-Osin voi olla kyse siitä, että suomalaiset ovat tottuneet muutoksiin. He eivät enää odota kotikunniltaan niin paljon kuin ennen.

Tyytyväisyyslistan kärjessä keikkuvat kirjasto- ja liikuntapalvelut. Myös peruskoulupalveluitten riittävyyteen on kerrasta toiseen suhtauduttu varsin myönteisesti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot