Mainos
Mainos

Suomalaiset tyytyväisiä Paavo Lipposen hallitukseen

Hallitus saa kansalaisilta varsin hyvän arvosanan.

Hallitus saa suomalaisilta varsin hyvän arvosanan. Urakkansa neljän kuukauden päästä päättävän hallituksen työskentelyyn on tyytyväisiä 42 prosenttia kansalaisista, kertoo sanomalehti Kaleva.
Tyytymättömien osuus on kutistunut viidennekseen.

Lehden Suomen Gallupilla teettämän mielipidetiedustelun mukaan reilu kolmannes suomalaisista suhtautuu hallitukseen neutraalisti. Tyytyväisyys on edelleen noussut noin kolmella prosenttiyksiköllä verrattuna puolen vuoden takaiseen mittaukseen.

Suurinta tyytyväisyys on tällä hetkellä SDP:n kannattajien joukossa, heistä kuusi kymmenestä ei löydä hallituksen toimista moitittavaa. Myös kokoomuksen kannattajista 57 prosenttia on tyytyväisiä hallitukseen.

Sen sijaan keskustan kannattajien joukossa hallitukseen nurjasti suhtautuvia on eniten, heistä runsas kolmannes on tyytymättömiä.

Kalevan Suomen Gallupilla teettämässä mittauksessa haastateltiin 917 suomalaista. Tulosten luottamusväli on kolme prosenttiyksikköä suuntaan tai toiseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot